Gebakken mulfilet met sesam, limoen en sojasaus
Zin in een gerecht dat snel op tafel staat? Dan zit je met dit gerecht goed! De wat sterkere, maar toch delicate... Read More
Grietfilet met gebakken appel
Wat zullen we eens eten vanavond? Dat is een vraag die we onszelf iedere dag stellen. Daarom maken wij de keuze voor... Read More
Hollandse garnalensalade met gegrilde pompoen, edamame en zwarte bonen
Dat je in de herfst ook heel goed van een salade kunt genieten, bewijst deze Hollandse garnalensalade met gegrilde pompoen, edamame en... Read More
Gebakken forel met koriander en gember
Makkelijk te bereiden en een smaak om nooit te vergeten: deze gebakken forel met koriander en gember is heel erg lekker. De... Read More
Sliptong met gesmoorde sla, tuinerwten en pancetta
Dit recept met sliptong is supersimpel, maar daarom niet minder lekker. BEREIDINGSWIJZE 1. Blancheer de erwten in kokend water, giet af en... Read More
Langoustines met limoenboter
Langoustines worden beschouwd als een delicatesse. Het witte visvlees is sappig, lichtelijk zoet en mager. Ze zijn perfect voor op de bbq... Read More
Pastinaakrösti met haring en mierikswortelcréme
Mocht je op zoek zijn naar een lekkere amuse, maak dan eens dit recept! De smaak van haring past goed bij de... Read More
Geroosterde schol met rucolapesto
Hoe eenvoudig en smakelijk wil je het hebben? Je hebt niet meer nodig dan een verse schol, wat pasta en een lepel... Read More
Makreel traybake met aardappel en wortel
Aan dit hoofdgerecht heb je weinig werk. De oven doet bijna al het werk en zo eet je de makreel op de... Read More
Schelvis met bistrosalade
Dit recept is fris en luchtig. De frisse citroenvinaigrette past perfect bij de op de huid gebakken schelvis. Serveer er een vers... Read More