Gebakken sliptong met Hollandse garnaaltjes en witte wijnsaus
Dit is niet alleen een top hoofdgerecht maar een echte hoofdprijs op jouw bord. Je krijgt namelijk twee maal de trots van... Read More
Haringsalade met biet en appel
Haring staat bekend om zijn lekkere zilte smaak waarbij je misschien niet snel een combinatie bedenkt met zoete ingrediënten. Ga de uitdaging... Read More
Gegrilde rode mul met venkel en courgette
Mul is een zomervisje. Gevangen door onze eigen Nederlandse vissermannen voor onze Noordzeekust. Het visvlees van rode mul is wat steviger en... Read More
Vijf sterren ontbijt met gerookte zalm
BEREIDINGSWIJZE Toast de boterhammen in een broodrooster, koekenpan of oven en breng een pan met water aan de kook. Maak ondertussen een... Read More
Warm gerookte heilbot met quinoa salade
BEREIDINGSWIJZE Rooster de sesamzaadjes goudbruin en bereid de quinoa zoals de verpakking aangeeft. Kook de haricot verts, in weinig water, in circa... Read More
Gerookte spekbokking schuitjes
BEREIDINGSWIJZE Doe de eierdooier, mosterd, gerookte spekbokking, knoflook, citroensap en 75 gram Parmezaanse kaas in de blender. Maal fijn en voeg aan... Read More
Amuse van gerookte palingfilet
BEREIDINGSWIJZE Serveren in een glaasje: Laat de schil om de appel en snijd in kleine blokjes. Doe de stukjes in een kom... Read More
Verse pappardelle met gerookte forel
BEREIDINGSWIJZE Snipper de sjalotjes en snij de knoflook grof. Sij de tomaten in en blancheer ze 2 minuten in een grote pan... Read More
Carpaccio van koud gerookte heilbot
BEREIDINGSWIJZE Snij de vijgen in vieren en breng ze met het sinaasappelsap aan de kook. Neem de pan direct van het vuur... Read More
Gerookte makreelfilet in Spaanse saus
BEREIDINGSWIJZE Kook de zilvervliesrijst zoals aangegeven op de verpakking. Snipper de ui. Verhit een grote hapjespan, voeg 1 el olijfolie toe en... Read More