Tarbot met specerijenjus
Pasta is zowel gedroogd als vers, en in vele vormen, verkrijgbaar. Pappardelle is een soort Italiaanse pasta dat uit lange brede linten... Read More
Pappardelle met Hollandse garnalen
Pasta is zowel gedroogd als vers, en in vele vormen, verkrijgbaar. Pappardelle is een soort Italiaanse pasta dat uit lange brede linten... Read More
Gestoofde wijtingfilet met appel en ui
Een lekker avondmaal. Het gerecht met wijting is verrassend fris door de toevoeging van appel en ui. Daar houd je de kids... Read More
Schol met biet en kruidensaus
Deze gebakken schol uit de oven met biet en kruidensaus is een gerecht dat eer doet aan de smaaknuances van schol. Het... Read More
Gebakken sliptong met Hollandse garnaaltjes en witte wijnsaus
Dit is niet alleen een top hoofdgerecht maar een echte hoofdprijs op jouw bord. Je krijgt namelijk twee maal de trots van... Read More
Haringsalade met biet en appel
Haring staat bekend om zijn lekkere zilte smaak waarbij je misschien niet snel een combinatie bedenkt met zoete ingrediënten. Ga de uitdaging... Read More
Gegrilde rode mul met venkel en courgette
Mul is een zomervisje. Gevangen door onze eigen Nederlandse vissermannen voor onze Noordzeekust. Het visvlees van rode mul is wat steviger en... Read More
Vijf sterren ontbijt met gerookte zalm
BEREIDINGSWIJZE Toast de boterhammen in een broodrooster, koekenpan of oven en breng een pan met water aan de kook. Maak ondertussen een... Read More
Warm gerookte heilbot met quinoa salade
BEREIDINGSWIJZE Rooster de sesamzaadjes goudbruin en bereid de quinoa zoals de verpakking aangeeft. Kook de haricot verts, in weinig water, in circa... Read More
Gerookte spekbokking schuitjes
BEREIDINGSWIJZE Doe de eierdooier, mosterd, gerookte spekbokking, knoflook, citroensap en 75 gram Parmezaanse kaas in de blender. Maal fijn en voeg aan... Read More