Tongrolletjes met rozen harissa & roerbak spinazie
Tong heeft een unieke, lichtzoete smaak die doet denken aan garnalen en heeft stevig visvlees. Met deze veelzijdige vis kun je alle... Read More
Gamba tajine met sinaasappel en parelcouscous
Vis stoven in een tajine is helemaal hot! De langzame en gelijkmatige garing van het kookproces zorgt ervoor dat het visvlees lekker... Read More
Chili con ‘makreel’ met lente-ui en zure room
Geef de bekende ‘Chili con carne’ een ziltige twist door het vlees te vervangen met een heerlijk en smaakvol visje. Makreel smaakt... Read More
Scholfiletsandwich met garnalen en sherry-mayo
Schol is gemakkelijk te bereiden, bijzonder smaakvol en niet vet. Serveer in ‘no-time’ deze platvis met ziltige Hollandse garnalen en maak af... Read More
Dorade met smokey BBQ-kruiden, chorizo & paprikasalsa
Dorade is met zijn matig vette vlees en stevige, volle smaak een fijne vis voor op de BBQ en grillpan. Doordat deze... Read More
Gebakken mulfilet met sesam, limoen en sojasaus
Zin in een gerecht dat snel op tafel staat? Dan zit je met dit gerecht goed! De wat sterkere, maar toch delicate... Read More
Grietfilet met gebakken appel
Wat zullen we eens eten vanavond? Dat is een vraag die we onszelf iedere dag stellen. Daarom maken wij de keuze voor... Read More
Hollandse garnalensalade met gegrilde pompoen, edamame en zwarte bonen
Dat je in de herfst ook heel goed van een salade kunt genieten, bewijst deze Hollandse garnalensalade met gegrilde pompoen, edamame en... Read More
Gebakken forel met koriander en gember
Makkelijk te bereiden en een smaak om nooit te vergeten: deze gebakken forel met koriander en gember is heel erg lekker. De... Read More
Sliptong met gesmoorde sla, tuinerwten en pancetta
Dit recept met sliptong is supersimpel, maar daarom niet minder lekker. BEREIDINGSWIJZE 1. Blancheer de erwten in kokend water, giet af en... Read More