Skip links
Inhoud

Het effect van Ru-Vis catering:

Een geslaagd evenement waar uw gasten zich als een vis in het water voelen!

Haringparty

Iets te vieren op het werk? Of gewoon blij dat de Hollandse Nieuwe er weer is? Bij Ru-Vis Leusden vindt u de mogelijkheden om uw haringparty te laten slagen! Wij leveren haring, haring schoonmakers, haringkarren noem maar op! Ook kunt u uw hele party uit handen geven. Kortom, bij Ru-Vis uw visspecialist te Leusden bent u aan het juiste adres voor een haringparty. Vraag naar de mogelijkheden en wij verzorgen voor u een passende offerte!

Buffet Atlantis €17,50 p.p.

KOUD BUFFET

Rundvleessalade
met een garnituur van boerenachterham, fijngekruide varkensrollade, kipfilet met tuinkruiden en ei.

Zalmsalade
gegarneerd met zacht gebakken stukjes kibbeling, zoute haring met uitjes, gegrilde pepermakreel, IJslandse garnalen en krabcocktailsalade.

Huisgemaakte rauwkostsalades:

  • Caribische rauwkostsalade
  • Tomaat/komkommersalade met uitjes en basilicum
  • Pasta-pestosalade

Stokbrood en kruidenboter

WARM BUFFET

Voor het warme gedeelte heeft u keuze uit vis- en vleesgerechten en bijgerechten. U kiest uit onderstaande 3 vis- of vleesgerechten en 1 bijgerecht.

Visgerechten

  • Argentijns visserspotje, heerlijke stukjes vis met paprika en ui in een Argentijnse marinade.
  • Caribische visschotel, zacht gegaarde stukjes vis met gele en oranje wortel met een licht pittige Caribische marinade.
  • Stoofschotel van diverse groenten, vis en mosselen.

Vleesgerechten

  • Malse stukjes kipsaté met pindasaus
  • Licht geroosterde varkensreepjes met een zoet-zure babi pangang saus
  • Gehaktballetjes in tomatensaus

 Bijgerechten

  • Gele rijst met ui en paprika
  • Gekookte krielaardappels met roomboter en peterselie
  • Penne pasta met olijfolie en knoflook

Buffet Ootjie en Groof €21,- p.p.

KOUD BUFFET

Rundvleessalade
met een garnituur van boerenachterham, fijngekruide varkensrollade, rauwe ham met meloen en gevulde eieren.

Zalmsalade
met een garnering van roosjes gerookte zalm, stukjes gerookte palingfilet, gerookte en gegrilde makreelfilet, zoute haring met uitjes, Atlantissalade en krabcocktailsalade.

Huisgemaakte rauwkostsalades:

  • Pastasalade tonijn
  • Komkommer/tomaatsalade met gesnipperde uitjes en basilicum
  • Minikrieltjes met gebakken spekjes, rode ui ringen en lente-ui

Stokbrood en kruidenboter

WARM BUFFET

Voor het warme gedeelte heeft u keuze uit vis- en vleesgerechten en bijgerechten. U kiest uit onderstaande 4 vis- of vleesgerechten en 2 bijgerechten.

Visgerechten

  • Argentijns visserspotje, heerlijke stukjes vis met paprika en ui in een Argentijnse marinade.
  • Italiaanse ovenschotel van vis met rode uienringen, olijfjes, tomatensaus en gegratineerd met mozzarella.
  • Penne pasta met een romige saus van rivierkreeftstaartjes, garnalen en peterselie.
  • Stukjes gebakken Victoriabaars in Hollandaisesaus.

Vleesgerechten

  • Stoofpotje van langzaam gegaard varkensvlees in een romige saus van champignons en ui.
  • Belgische stoofschotel van rundvlees, ui, champignon en abdijbier.
  • Kip chimi-churry, lekkere stukjes kip in een pikante Argentijnse marinade.
  • Varkensprocureurlapjes in een saus van cajunkruiden en Jalapeno pepers.

Bijgerechten

  • Gele rijst met ui en paprika
  • Duitse warme aardappelsalade met uien en mosterdzaad
  • Penne pasta met olijfolie en knoflook
  • In de oven geroosterde rozenval aardappels met tijm, rozemarijn, knoflook en olijfolie

 

 

Buffet Dorade €27,50 p.p.

KOUD BUFFET

Rundvleessalade
met een garnituur van boerenachterham, fijngekruide varkensrollade, rauwe ham met meloen en gevulde eieren, stukjes paté, brie en port salut.

Zalmsalade
met een garnering van roosjes gerookte zalm, stukjes gerookte palingfilet, gerookte en gegrilde makreelfilet, zoute haring met uitjes, Atlantissalade, krabcocktailsalade, filet americain van makreel en een hele gepocheerde zalm met dillesaus.

Huisgemaakte rauwkostsalades:

  • Mediterrane pastasalade
  • Komkommer/tomaatsalade met gesnipperde uitjes en basilicum
  • Minikrieltjes met gebakken spekjes, rode uiringen en lente-ui
  • Couscoussalade met paprika, bieslook en knoflook

Stokbrood/mini bolletjes, kruidenboter en olijven tappenade

WARM BUFFET

Voor het warme gedeelte heeft u keuze uit vis- en vleesgerechten en bijgerechten. U kiest uit onderstaande 4 vis- of vleesgerechten en 2 bijgerecht.

Visgerechten

  • Scholrolletjes in een witte wijnsaus met Hollandse garnaaltjes
  • Italiaanse ovenschotel van vis met rode uiringen, olijfjes, tomatensaus en gegratineerd met mozzarella
  • Zalmrollade op een bedje van spitskool met een witte wijn-saffraansaus
  • Paëlla met mosseltjes, garnalen en inktvisringetjes

Vleesgerechten

  • Stoofpotje van langzaam gegaard varkensvlees in een romige saus van champignons en ui.
  • Kiprollade met een zachte honingmosterdsaus.
  • Kip chimi-churry, lekkere stukjes kip in een pikante Argentijnse marinade.
  • Boeuf Bourguignon, rundvlees gekookt in rode wijn met uitjes, knoflook, champignons, wortel en selderij.

Bijgerechten

  • Kruidige witte rijst met lente-ui
  • Penne pasta met olijfolie en knoflook
  • In de oven geroosterde rozenval aardappels met tijm, rozemarijn, knoflook en olijfolie
  • Gemengde groenteschotel, wat de markt te bieden heeft.

 

Voorgerechten

In een wijnglas serveren wij u een cappuccino van runderbouillon met een mooie schuimlaag van kerrieroom.
€ 3,50 p.p.

Overheerlijke kreeftensoep uit eigen keuken, geserveerd met een crouton besmeerd met rouille.
€5,50 p.p.

Natuurlijk hebben wij meerdere soepen in ons assortiment, voor suggesties vraag ons vrijblijvend.

Voorgerechtenbuffet

Vlees

Op diverse schalen vindt u kleine, lekkere voorgerechthapjes waar u zelf een keuze uit kunt maken, met o.a.:

  • Rosbiefrolletjes gevuld met taugé en overgoten met een sojasaus en sesamzaadjes
  • Stukjes verschillende soorten paté
  • Vitello tonato
  • Glaasjes met gerookte kipkerriesalade
  • Aardappelsalade met spekjes en lente-ui, belegd met boerenachterham
  • Ardennerham met meloen
  • Carpaccio van ossenhaas met Parmezaanse kaas

 Het voorgerechtenbuffet wordt geserveerd met kruidenboter, gezouten boter, olijventapenade en boerenlandbrood.

  € 15,- p.p.

Vis

Op diverse schalen vindt u kleine, lekkere voorgerechthapjes waar u zelf een keuze uit kunt maken, met o.a.:

  • Roosjes gerookte zalm
  • Zoute haring met uitjes
  • Gegrilde pepermakreel
  • Graved lax met honingmosterdsaus
  • Kleine garnalencocktails met appel en whiskysaus
  • Gegrilde tonijn

Het voorgerechtenbuffet wordt geserveerd met kruidenboter, gezouten boter, olijventapenade en boerenlandbrood.

€17,50 p.p.

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een combinatie van vis- en vleesvoorgerechten. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Fruits de mer schaal
In een boot serveren wij u de lekkerste schaal- en schelpdieren uit de zee.

  • Oesters
  • Halve kreeft
  • Krabpoten
  • Langoustines
  • Scheermessen
  • Kokkels
  • Steurgarnalen

Wij garneren dit met stukken citroen en limoen en serveren dit lekkers uit de zee met boerenlandbrood, gezouten boter en citroenmayonaise. Op aanvraag.

Maak uw buffet nog royaler
Te bestellen vanaf minimaal 25 personen.

Gelakt speenvarken met honing en tijm, vergezeld met een groene pepersaus.
€ 7,- p.p. 

Runderentrecote in een jasje van groene kruiden en mosterd met een volle rode wijnsaus
€7,- p.p.

Hertenbout met kruidnagel, geserveerd met veenbessensaus
€7,50 p.p.
(alleen verkrijgbaar tijdens het wildseizoen)

Beenham met honing-mosterdsaus
 € 6,50 p.p.

Koud visbuffet - € 15,00 p.p. (vanaf 20 pers.)

Ons koud visbuffet is verkrijgbaar vanaf 20 personen en bestaat uit:

  • Zalmsalade
  • Atlantissalade
  • Crab-garnalencoctail
  • Haring
  • Diverse vishapjes (zalm-garnalen-crab-paling-forel-makreel)
  • Surimigarnalen in tacosaus
  • Kibbeling






Snelkoppelingen