Een geslaagd evenement waar uw gasten zich als een vis in het water voelen!
Iets te vieren op het werk? Of gewoon blij dat de Hollandse Nieuwe er weer is? Bij Ru-Vis Leusden vindt u de mogelijkheden om uw haringparty te laten slagen! Wij leveren haring, haring schoonmakers, haringkarren noem maar op! Ook kunt u uw hele party uit handen geven. Kortom, bij Ru-Vis uw visspecialist te Leusden bent u aan het juiste adres voor een haringparty. Vraag naar de mogelijkheden en wij verzorgen voor u een passende offerte!
Ons koud visbuffet is verkrijgbaar vanaf 20 personen en bestaat uit:
Rundvleessalade
met een garnituur van boerenachterham, fijn gekruide varkensrollade, kipfilet met tuinkruiden en ei.
Zalmsalade
gegarneerd met zacht gebakken stukjes kibbeling, zoute haring met uitjes, gegrilde pepermakreel, IJslandse garnalen en krabcocktailsalade.
Huisgemaakte rauwkostsalades:
Voor het warme gedeelte heeft u keuze uit vis- en vleesgerechten en bijgerechten. U kiest uit onderstaande 3 vis- of vleesgerechten en 1 bijgerecht.
Visgerechten
Vleesgerechten
Bijgerechten
Rundvleessalade
met een garnituur van boerenachterham, fijngekruide varkensrollade, rauwe ham met meloen en gevulde eieren.
Zalmsalade
met een garnering van roosjes gerookte zalm, stukjes gerookte palingfilet, gerookte en gegrilde makreelfilet, zoute haring met uitjes, Atlantissalade en krabcocktailsalade.
Huisgemaakte rauwkostsalades:
Voor het warme gedeelte heeft u keuze uit vis- en vleesgerechten en bijgerechten. U kiest uit onderstaande 4 vis- of vleesgerechten en 2 bijgerechten.
Visgerechten
Vleesgerechten
Bijgerechten
Rundvleessalade
met een garnituur van boerenachterham, fijngekruide varkensrollade, rauwe ham met meloen en gevulde eieren, stukjes paté, brie en port salut.
Zalmsalade
met een garnering van roosjes gerookte zalm, stukjes gerookte palingfilet, gerookte en gegrilde makreelfilet, zoute haring met uitjes, Atlantissalade, krabcocktailsalade, filet americain van makreel en een hele gepocheerde zalm met dillesaus.
Huisgemaakte rauwkostsalades:
Voor het warme gedeelte heeft u keuze uit vis- en vleesgerechten en bijgerechten. U kiest uit onderstaande 4 vis- of vleesgerechten en 2 bijgerecht.
Visgerechten
Vleesgerechten
Bijgerechten
In een wijnglas serveren wij u een cappuccino van runderbouillon met een mooie schuimlaag van kerrieroom.
€ 3,50 p.p.
Overheerlijke kreeftensoep uit eigen keuken, geserveerd met een crouton besmeerd met rouille.
€5,50 p.p.
Natuurlijk hebben wij meerdere soepen in ons assortiment, voor suggesties vraag ons vrijblijvend.
Vlees
Het voorgerechtenbuffet wordt geserveerd met kruidenboter, gezouten boter, olijventapenade en boerenlandbrood.
€ 15,- p.p.
Vis
Op diverse schalen vindt u kleine, lekkere voorgerechthapjes waar u zelf een keuze uit kunt maken, met o.a.:
Het voorgerechtenbuffet wordt geserveerd met kruidenboter, gezouten boter, olijventapenade en boerenlandbrood.
€17,50 p.p.
Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een combinatie van vis- en vleesvoorgerechten. Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Fruits de mer schaal
In een boot serveren wij u de lekkerste schaal- en schelpdieren uit de zee.
Wij garneren dit met stukken citroen en limoen en serveren dit lekkers uit de zee met boerenlandbrood, gezouten boter en citroenmayonaise. Op aanvraag.
Maak uw buffet nog royaler
Te bestellen vanaf minimaal 25 personen.
Gelakt speenvarken met honing en tijm, vergezeld met een groene pepersaus.
€ 7,- p.p.
Runderentrecote in een jasje van groene kruiden en mosterd met een volle rode wijnsaus
€7,- p.p.
Hertenbout met kruidnagel, geserveerd met veenbessensaus
€7,50 p.p.
(alleen verkrijgbaar tijdens het wildseizoen)
Beenham met honing-mosterdsaus
€ 6,50 p.p.