Skip links
Inhoud

Actueel

Vis van de maand december: tarbot

12_December_Tarbot December, maand van de feestdagen. De tarbot is in deze periode op zijn lekkerst. Door de zachte smaak en stevig visvlees, is deze vis prima te bereiden in een feestelijk diner. Ideaal voor de feestdagen! Lees snel verder! lees verder

Vis van de maand november: Hollandse garnalen

11_November_Hollandse garnalen Een nieuwe maand betekent ook een nieuwe vis van de maand. Gedurende november staat de Hollandse garnaal centraal! De Hollandse garnaal is één van de meest uitgesproken specialiteiten van de Nederlandse visserij. Lees snel verder! lees verder

Vis van de maand oktober: mosselen

10_Oktober_Mosselen De herfst is in aantocht! Gekleurde bladeren en de frisse geur van dennenappels komen er aan. Ook mosselen zijn rijk van kleur en staan daarom deze maand centraal. Lees snel verder! lees verder

Vis van de maand september: poon

09_September_Poon Heeft u al eens een poon geproefd? De ‘ponenfamilie’ kent een aantal varianten, maar de rode poon is de meest bekende. De oranje/rode kleur van de vis, de witte buik en de groen/blauwe zijvinnen zijn kenmerkend. Lees snel verder! lees verder

Vis van de maand augustus: tong

08_Augustus_Tong Augustus; de maand van de lange zomeravonden, waarbij je lekker lang kunt tafelen. De vis van de maand, tong, is bij uitstek geschikt wanneer u een feest vol luxe en smaak op tafel wilt zetten. Lees snel verder! lees verder






Snelkoppelingen